Vitale medewerkers met Floww

Een bedrijf kan de grootste ambities hebben en de nieuwste technologie in huis halen: het is niets waard zonder de mensen die er elke dag hun energie in stoppen. Die ’s ochtends gemotiveerd aan het werk gaan en ’s avonds energiek thuis komen. Hoe innovatiever het bedrijf, hoe meer aandacht voor die ene cruciale voorwaarde voor een winstgevende onderneming: medewerkers die zich prettig voelen. Thuis én op het werk.

Steeds meer bedrijven erkennen ook hun eigen rol als het gaat om het welzijn van hun medewerkers. Helemaal volgens de 3 p’s van duurzame ontwikkeling: People. Planet. Profit. De Floww® producten en diensten sluiten daar naadloos op aan. Floww® zorgt voor meer energie, thuis, onderweg en op het werk, waardoor iedereen zich beter voelt en duurzaam inzetbaar is.

"Als ik me goed voel, presteer ik beter. En dat heeft weer invloed op mijn collega's. "

Floww principe

Hoe werkt Floww® precies?

Floww® producten zijn gebaseerd op een innovatieve, gepatenteerde technologie voor stressvermindering en meer energie. Floww Health Technology genereert natuurlijke frequenties die van oorsprong voorkomen in de mens en de natuur. Zo kunnen we overal een natuurlijke omgeving creëren: rondom de werkplek, in de vergaderruimte, de stad, de trein, de auto en thuis. Waar u ook bent, met Floww® ervaart u hetzelfde rustige gevoel als middenin de natuur.

Hoe het werkt? De Floww® technologie maakt gebruik van de aanwezige elektromagnetische straling, afkomstig van bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons. Floww® zet die straling om in een veld van natuurlijke frequenties, het zogeheten Floww® Veld. Straling is tegenwoordig overal. Floww® is de enige die deze straling positief benut om juist meer rust en vitaliteit te brengen. Werken met Floww® is werken in een natuurlijke omgeving. Op een plek die energie geeft. En daar voelt iedereen zich beter bij.

Voor elke situatie

Floww® heeft verschillende producten om in elke situatie te zorgen voor extra energie. Zodat iedereen op zijn of haar best kan functioneren. Zo creëert Floww®:

- Een duurzame werkplek, met de screenFloww® en de mobileFloww®.

- Een duurzame woning, met een Vitaliteitsanalyse Woning en een persoonlijk advies over hoe u thuis kunt zorgen voor een vitale omgeving voor u en uw gezin.

Meer energie

Minder stress

Gevoel van rust

"Voor ieder kantoor waar iedere medewerker een Floww voor mobiel en computer gebruikt, doneren wij een officeFloww aan een school.

Ook dat geeft ons positieve energie."

De producten voor een duurzame werkplek

mobileFloww voor medewerkers
screenFloww voor medewerkers
personalFloww voor medewerkers

mobileFloww®
De mobileFloww® is het kleinste product uit de Floww Health Technology-lijn. Ook als u uw mobiele telefoon niet gebruikt, zendt hij straling uit. Met de mobileFloww® wordt die straling direct omgezet naar een natuurlijk Floww-veld.

screenFloww®
Een lange dag achter de computer? Met de screenFloww® zult u veel minder last hebben van de vermoeidheid. Zet 'm vlakbij het beeldscherm van uw computer, tablet of televisie, zodat de straling wordt omgezet in natuurlijke frequenties voor meer rust en vitaliteit.

personalFloww®
Voor natuurlijke frequenties onderweg.

Neem contact op
  • Brochure - Energieke medewerkers
    Download

Neem contact op..

Bent u benieuwd wat Floww voor uw bedrijf en medewerkers kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u alles over de mogelijkheden voor een duurzame werkplek en energieke werknemers. Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Aankomende evenementen