Better Health Event - Floww® Health Technology
>Better Health Event

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Floww is aanwezig op het komende Better Health Event in de RAI in Amsterdam, zaterdag 25 en zondag 26 november. Via bijgaande link kunt u zich verzekeren van toegangskaarten voor slechts € 15,- per stuk in de voorverkoop: http://tiny.cc/k3qjly

Hèt evenement voor natuurlijke gezondheid. Met de meest toonaangevende pure producten en diensten plus het meest uitgebreide programma van lezingen, masterclasses en workshops.

Dit jaar wordt het Better Health Event alweer voor de derde maal georganiseerd in de RAI Amsterdam. Dit jaar is het zelfs in een grotere hal en om dat te vieren worden nóg meer inspirerende, geweldige sprekers uitgenodigd. Kom luisteren naar je favoriete auteurs, experts en journalisten. Dit jaar komen ook de dames van de Green Happiness spreken en barst er tussen de schrijvers van vorig jaar een fanatieke discussie los in het schrijverspanel. Ieder uur een inspirerende lezing of workshop en een beursvloer gevuld met de lekkerste hapjes, de meest zuivere en pure merken en producten.

?>