Internationaal Therapeut Beurs - Floww® Health Technology
>>Internationaal Therapeut Beurs

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Beurs voor totale gezondheid

Floww is aanwezig op de komende Internationaal Therapeut-beurs in de Expo Houten in Houten, zaterdag 18 en zondag 19 november. Via bijgaande link kunt u zich verzekeren van toegangskaarten voor slechts € 5,- per stuk.

Internationaal Therapeut is de enige beurs in Nederland waar iedereen -in het bijzonder therapeuten en andere beroepsbeoefenaars in de (para)medische en natuurlijke gezondheidszorg- op een ontspannende en informele wijze kennis kan maken met nagenoeg alle facetten van de natuurlijke gezondheid. Dit op het niveau van producten, behandelwijze, voorlichting over mogelijkheden, probleemoplossingen, voeding, vitaminen, preparaten, afslanken, beweging, en daarnaast ook over ontspanning, cursussen, spirituele vakanties, literatuur en tal van andere gezondheidsrelaterende producten en diensten e.d.

Via de workshops en lezingen kan uitgebreid kennis worden gemaakt met bekende schrijvers en sprekers.

Bezoekers zijn therapeuten, paramedici, medici, detaillisten, opleiders en studenten, overige beroepsmatige geïnteresseerden en belangstellenden met affiniteit voor natuurlijke gezondheid.

Via deze link kunt u zich verzekeren van toegangskaarten. Deze kosten normaal € 12,-, maar als relatie van Floww betaalt u slechts € 5,-, vermits u de toegangskaart(en) aanvraagt voor 14 november.

?>