‘Flowwend’ door het leven

Met haar 23 jaar is ze betrekkelijk jong, “maar”, zoals ze zelf zegt, “mijn ‘levenskoffer’ is nu al gevuld met een flinke dosis ervaring.” Marissa Klouwer houdt van creëren: als choreograaf begonnen, nu vooral gefocust op nieuwe concepten. Ze danst veel, doet aan fitness, beoefent yoga, mediteert, geeft dans- en krachttrainingen, volgde twee universitaire studies, maar is het liefst bezig om mensen vooruit te helpen. Op dit moment door haar werk als Pranic Healer; ze geeft workshops waarin mensen kunnen leren omgaan met hun energetisch lichaam. Daarnaast is Marissa een bron van inspiratie voor de mensen in haar omgeving: overal waar ze komt laat ze iets vrolijks achter. En met de personalFloww in haar broekzak wordt dit alleen nog maar versterkt…

door Marissa Klouwer

‘’Alles is energie; waarom beginnen we niet met het zoeken naar de kern? Als je beter leert begrijpen waar je uit bestaat, dan kan je die kennis praktisch inzetten om een zo waardevol mogelijk leven te leven!

Altijd voelde ik al dat er meer was dan we met het blote oog kunnen zien. Hoe ik dit precies kon duiden wist ik alleen niet. Hoewel ik er stiekem op gehoopt had, kreeg ik tijdens mijn studies ook geen antwoorden op de vragen die ik belangrijk achtte. Hoe kan het dat sommige mensen zorgen voor een goed gevoel, terwijl andere mensen je leeg slurpen? Hoe kan het dat je soms al bepaalde dingen weet, voordat ze gebeuren? En hoe kan het dat bepaalde mensen meer ontvankelijk zijn voor creativiteit, dan andere mensen? Allemaal vragen die onbeantwoord bleven. Totdat ik met Pranic Healing in aanraking kwam.

Pranic Healing

Pranic Healing geeft je tools om zelf te experimenteren met het energetische, onzichtbare lichaam en leert je vaardigheden waarmee je van ongrijpbare energie iets tastbaars kunt maken. Mijn universitair getrainde brein vond dit leuk. Eindelijk kwamen er valideerbare antwoorden op mijn zweverige vragen. Niet alleen bovenstaande vragen werden duidelijk, maar ook vragen als: Wat gebeurt er met je lichaam als je mediteert? Welke yoga posities werken op welke energiefabrieken en wat doen bepaalde middelen met je energieveld? Zo kon ik ook meteen checken wat Floww eigenlijk deed.

Door het vergroten van je energetisch bewustzijn met behulp ban Pranic Healing word je je meer bewust van alle gebeurtenissen om je heen. Die verhoogde sensitiviteit brengt super veel voordelen met zich mee tijdens healings of tijdens gesprekken, maar daarbuiten is het soms ook overweldigend. Vooral in de stad. Zoekend naar een oplossing voor dit nieuwe probleem kwam ik Marc van Floww tegen. En dit was een enorm geschenk!

Ik gun iedereen een Floww

Want wat Floww doet, is dat het je eigen energieveld versterkt. Letterlijk en figuurlijk: je binnenste aura wordt compacter en groter, waardoor het moeilijker is om extern beïnvloed te worden. Je weerstand wordt automatisch vergroot. Als je Floww bij je draagt, ben je dus al vanaf sec. 1 minder vatbaar voor energieën die niet resoneren met jouw eigen energieveld. Straling die voortkomt uit bijvoorbeeld WiFi is minder indringend en dit merk je meteen. Maar ook stress energie of andere externe invloeden kaatsen makkelijker af. Door de technieken die je tijdens de Pranic Healing-workshop leert, kun je met je handen voelen wat er gebeurt. Het is bizar om te kunnen valideren wat een verschil het maakt!

Hoewel er nog veel is wat onderzocht kan worden en er nog veel te experimenteren valt door bijvoorbeeld elke energiefabriek, ook wel ‘chakra’ genoemd, afzonderlijk te testen, ben ik enorm enthousiast over de voordelen van Floww. Net als al mijn partners en collega’s!

Als je eenmaal hebt gescand, gevoeld en geobserveerd hebt wat het me je energetische lichaam doet, dan wil je niet meer zonder. Ik gun iedereen een Floww!’’