Therapeute Hanneke Westenberg genas ook zichzelf van Lyme!

Ze genas zichzelf in drie maanden tijd van de ziekte van Lyme met biofotonentherapie. Sindsdien heeft Hanneke Westenberg, al decennia lang werkzaam als behandelaar, ook deze therapievorm omarmt en helpt ze nog uitsluitend patiënten met Lyme. Waarbij haar eerste opdracht steevast het behandelen van stralingsbelasting is. “Anders kunnen ze niet beter worden. Dat lukt gewoonweg niet.”

Ze is pas 77 jaar en in de kracht van haar leven. Rond de eeuwwisseling genas Hanneke Westenberg zichzelf in drie maanden tijd van de ziekte van Lyme, waar ze al 35 jaar mee rondliep. Sindsdien lijkt het wel of ze de energie die ze al die jaren tekort kwam, met terugwerkende kracht kan benutten. “Ik voel me energieker dan toen ik dertig was, maar ook dan toen ik zeventig was. Nog steeds neemt de energie toe. Ik voel me goed. Ik fiets door het dorp en denk ‘WAAUW!’. Toen ik nog Lyme had ging ik op de fiets naar de reformwinkel om eten te halen. Dat is vlakbij, maar ik fietste toch heel langzaam, want anders ging ik stuk. Dan had ik alles in die fietstassen en dan fietste ik weer langzaam terug, zette de fiets achter neer en dan kon ik nog niet uitpakken…, moest ik eerst gaan zitten. Deed alles zó ontzettend zeer. Pas na een half uur kon ik de boodschappen op het aanrecht zetten en beginnen met opruimen. En nu…, nu fiets ik 25 kilometer en denk: ‘Oh, we kunnen nog wel een stukje lopen.’ Dit is een nieuw leven en daarvoor ben ik nog iedere dag dankbaar.”

Onder behandeling bij een dierenarts

Hanneke Westenberg, veelzijdig therapeute te Heiloo, kwam ergens in 2001 voor het eerst in aanraking met biofotonentherapie. Dat veranderde haar leven zo fundamenteel dat ze zich daarna volledig heeft toegelegd op de behandeling van patiënten met Lyme (of het vermoeden daarvan). Hanneke: “Ik had een chronisch zieke patiënt die al dicht bij het sterven was en die zag ik opeens zienderogen gigantisch opknappen. Dus ik vroeg: ‘Wat is er met jou aan de hand?’. ‘Nou,’ zei ze, ‘ik ben onder behandeling bij een dierenarts en die werkt met biofotonentherapie’. Ze legde uit wat dat was. Dat boeide me enorm, dus ik vroeg aan haar en de dierenarts of ik een keer mee mocht. ‘Prima’, zeiden ze, dus gingen we er samen naar toe. We liepen door een stal en kwamen in een heel erg naar dieren ruikend kamertje en daar stond dat biofotonenapparaat. Ik mocht gaan zitten. Het eerste wat dat apparaat aangaf was straling. Alleen maar straling, straling, straling… Toen deed ze iets, waardoor die straling werd omgepoold. Ik herkende het principe, ik had alles in huis om dit werk te kunnen doen, en ben er toen thuis zelf mee aan de slag gegaan. Drie maanden later was ik genezen van een 35 jaar durende Lyme met co-infecties. Liep ik weer door de duinen, duin op duin af. En ik dacht: ‘Dit mag ik niet voor mezelf houden’.”

Ik sliep op aardstralen

Dat stralingsbelasting zo’n grote rol speelde in haar ziekteproces, verbaasde haar niet. Hanneke: “Nee, voor mij was dat wel logisch in zo’n wereld. Want ik ben heel gevoelig. Voor alles eigenlijk, maar zeker voor straling. Als kind had ik al klachten. Ik sliep op aardstralen. Deed vaak geen oog dicht. Er kwam een wichelroedeloper en die zei ‘ja, dat bed moet verzet’. Maar dat deden mijn ouders niet, dus waarom ze die wichelaar hebben laten komen?”
De ziekte van Lyme openbaarde zich zo rond haar 28ste levensjaar. Na een periode vol ellende, ziekenhuis in ziekenhuis uit, onderzoek na onderzoek, volgde de diagnose: MS. Hanneke: “Ik wist onmiddellijk; dit is het niet. Dan moet ik zelf maar gaan studeren, dacht ik. Dat was het begin van de ommezwaai die mij vanuit het onderwijs richting mijn eigen therapeutische praktijk zou brengen. Steeds meer kwam ik daarin het belang van een stralingsvrije omgeving tegen. Bijna al mijn patiënten met Lyme hebben een flinke stralingsbelasting. Dat meet ik als eerste en als ik dat niet behandel, dan bemoeilijkt dat in hoge mate de genezing. Straling lijkt mensen aan te tasten in hun weerbaarheid om ziektes te overwinnen, het verzwakt het immuunsysteem. Dat is nog al wat. En daarom sta ik zo achter Floww. Ik heb in de loop der jaren veel methoden getest die claimen de negatieve effecten van straling te neutraliseren, maar Floww stak er met kop en schouders bovenuit.”

Fervent gebruiker van Floww

Zelf is Hanneke Westenberg ook een fervent gebruiker van Floww. “Ja,” zegt ze, “hoewel mijn huis helemaal niet zwaar belast is -ik heb geen televisie en geen wifi- heb ik toch gewoon een homeFloww-set. Er kwam straling binnen vanuit het huis van de buurman. Nu stap ik bij hem binnen met mijn goede energie en dan zeg ik: ‘Ga maar lekker tegen die muur aanzitten, want dan zit je goed…’. Ook draag ik altijd mijn personalFloww bij me en heb ik een mijn screenFloww voor mijn computer staan. En als ik op reis ga neem ik ze beide mee. Een vriendin van mij is concertzangeres en die zingt met de personalFloww in de ene cup van haar BH en de screenFloww in de ander.”

Meer weten over Hanneke Westenberg en biofotonentherapie?