Wie zijn wij?

Floww Health Technology is ontwikkelaar van een unieke technologie die gebruik maakt van straling afkomstig van elektronische apparaten. Onze producten zetten deze straling om in frequenties die van nature aanwezig zijn in de mens. Zodat we minder stress en meer energie ervaren.

Als jong, snelgroeiend en innovatief bedrijf investeren we voortdurend in het verder ontwikkelen van onze hoogwaardige producten, waarbij duurzaamheid van mens en planeet voor ons een belangrijke drijfveer is. De werking is 100% gericht op duurzaamheid van de mens. De Floww-producten werken op de al aanwezige stralingsenergie en er zijn geen batterijen of andere hulpbronnen voor nodig. Daarnaast wordt bij de productie en verpakking van Floww-producten zoveel mogelijk gebruik gemaakt van milieu- en mensvriendelijke materialen. Tenslotte gaan bij normaal gebruik onze producten een leven lang mee.

Op deze wijze wil Floww zorgdragen dat mens, dier en al wat verder groeit en bloeit gezonder en vitaler kunnen leven in een omgeving met elektromagnetische straling.

"Positive Energy for People and Planet"

Is elektromagnetische straling schadelijk?

Draadloze communicatie heeft mogelijk ook een minder plezierige kant. Er zijn mensen die klagen over vermoeidheid, slapeloosheid, overmatige transpiratie en dergelijke, vooral als ze veelvuldig en langdurig mobiel bellen en/of achter de computer zitten. Dit roept de vraag op of deze klachten (mede) worden veroorzaakt door de elektromagnetische straling die draadloze communicatie mogelijk maakt. En of ze een voorbode zijn van ernstiger aandoeningen op de wat langere termijn. Marc Schechtl, oprichter en CEO van Floww International, legt uit. - Lees verder

“Ik wil gewoon mensen helpen.”

Als jongen raakte Jim Wagenaar, directeur R&D bij Floww International, in de ban van straling. Op latere leeftijd leidde dat tot een niet-aflatende inspanning om mensen van mogelijk stralingsgerelateerde klachten af te helpen. En tot de ontwikkeling van Floww ® Health Technology. Met inmiddels duizenden tevreden gebruikers in vier verschillende werelddelen. - Lees verder