Managementcoach en gezondheidspionier Daniël Zavrel gaat nooit de deur uit zonder zijn personalFloww

Daniël Zavrel coacht (top)managers in het bedrijfsleven en topsportorganisaties. Hij maakt daarbij onder meer gebruik van innovatieve, baanbrekende gezondheidstechnologie. Zo beschouwt hij ook de technologie van Floww, waarvan hij zelf ook een dankbaar gebruiker is. ”Uit eigen ervaring weet ik wat Floww doet. Ik ben topfit; ik sport, doe aan yoga en ik mediteer… Ik leid, kortom, een gezond leven, maar ben wel heel sensitief. Als coach kom ik veel in bedrijven. Daar staan doorgaans computers en wordt gebruik gemaakt van wifi. Ik merkte dat ik steeds vaker last kreeg van hoofdpijn en een gevoel alsof ik watten in mijn hoofd had. En ik werd steeds sneller moe. Zat ook thuis niet meer goed in mijn vel, sliep superslecht. Maar als ik buiten was, in de natuur, had ik nergens last van. Dat leidde tot de conclusie dat mijn klachten werden veroorzaakt door straling. Vervolgens heb ik duizenden euro’s uitgegeven aan allerlei mensen en dingen die mij beterschap beloofden, maar zonder resultaat. Tot iemand mij tipte over het bestaan van Floww. Inmiddels was ik wel vrij sceptisch over al dit soort zaken, maar toen mocht ik een personalFloww drie weken gratis proberen en ik dacht: ‘Laat ik dat maar doen dan.’ Dat was een openbaring. Met Floww voel ik me alsof ik in de natuur zit. Echt geweldig. Ik vergeet hem dus ook nooit. Hij staat op mijn checklist als ik de deur uitga; sleutel, portemonnee, telefoon en personalFloww.”