Over Floww

Wij zijn een innovatief bedrijf, opgericht in 2007, dat voortdurend investeert in de ontwikkeling van onze hoogwaardige producten. Duurzaamheid van mens en planeet is daarbij een belangrijke drijfveer. Onze technologie vindt zijn fundament in twee principes: Energy harvesting en Biomimicry.

Floww-producten werken op de al aanwezige stralingsenergie en er zijn geen batterijen of andere hulpbronnen voor nodig. Daarnaast wordt bij de productie en verpakking van Floww-producten zoveel mogelijk gebruik gemaakt van milieu- en mensvriendelijke materialen. Tenslotte gaan bij normaal gebruik onze producten een leven lang mee.

1.  Energy Harvesting – Floww producten maken slim gebruik van al aanwezige elektromagnetische velden om een nieuw veld te creëren, net zoals zonnepanelen dat doen. Dit nieuwe veld is meer ‘organic’ en afgestemd op de natuur. Er zijn dus geen batterijen of andere hulpbronnen voor het gebruik van Floww nodig. Een ander voordeel van Floww is dat naarmate de elektromagnetische velden in kracht toenemen, het natuurlijke veld evenredig toeneemt.

2.  Biomimicry – wij geloven dat alle antwoorden zich bevinden in de natuur. De wetenschap Biomimicry streeft ernaar de intelligente systemen van de natuur na te bootsen in ontwerp en ontwikkeling van producten, systemen en processen. Zo bootst Floww de natuur na op het niveau van electromagnetisme. Je telefoon wordt dan een bron van natuurlijke energie en is beter afgestemd op jou.

Door de combinatie van Energy harvesting met Biomimicry maken we tech organic. Op deze manier zal je meer plezier hebben van je laptop en mobiel en van de technologische ontwikkelingen. 

Onze producten brengen de natuur naar je toe om moeiteloos meer rust en vitaliteit te ervaren. Daarnaast wordt bij de productie en verpakking van Floww-producten zoveel mogelijk gebruik gemaakt van milieu- en mensvriendelijke materialen.